Секции

19 April 2024 11:58

Злато и диаманти на червения килим на Оскарите

Най-големите звезди на Холивуд показаха златисти и сребристи рокли върху червения килим на Оскарите, украсени с щедро количество диаманти, пера, пайети и символични сини панделки, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Ема Стоун, която спечели наградата за най-добра актриса с мюзикъла "La La Land", блестеше със златна рокля с ресни на "Живанши" в стила на 20-те години, докато актрисата Октейвия Спенсър от "Скрити числа" беше облечена със сребриста рокля с пера на "Маркеса".

Актрисата Джесика Бийл се появи със златисто-медена рокля с мъниста в съчетание с африканска огърлица от "Тифани".

"Това наричам съвършенство!", каза съпругът й Джъстин Тимбърлейк, който носеше костюм на Том Форд.

Актьорът Дев Пател и телевизионният водещ Райън Сийкрест смело пренебрегнаха модните предупреждения за обличането на бели сака по червения килим, където се разхождаха жени с червило, като Дакота Джонсън. Тя се появи със свободно падаща надолу дълга рокля на "Гучи".

Модните експерти се съгласиха, че коефициентът за елегантност беше висок, с препратки към "старото очарование на Холивуд" и съвременна интерпретация. "Това е една фантастична година за модата по червения килим. Необичайно е да видя толкова много чудесни рокли, всяка от които с нещо нестандартно", каза модният експерт на "Инстайл" Ерик Уилсън.

Диаманти украсиха шията на звездата от "Скрити числа" Тараджи П. Хенсън, облечена във вечерна рокля от синьо кадифе с предизвикателна цепка до бедрото от Алберта Ферети.

В кадифена рокля с дълбоко деколте от "Оскар де ла Рента" се появи миналогодишната носителка на Оскар за най-добра актриса Бри Ларсън. "Кадифето е на почит. То е тенденция, която ще продължи през 2017 г., както виждаме", каза модният директор на "Гламър" Флорънс Кейн.

Изабел Юпер, номинирана за най-добра актриса с филма "Тя", демонстрира своя изискан стил в сребриста рокля с дълъг ръкав на "Армани". Рут Нега от "Лавинг", която беше номинирана в същата категория, се открои с яркочервен тоалет.

Вайола Дейвис беше облечена с червена рокля на "Армани" с голи рамене, а Шарлийз Терон се разходи с металическа рокля на "Диор".

Звездата Мерил Стрийп избра синя сатенена рокля, която падаше под рамената и панталони до глезените под нея. Тоалетът й беше дело на ливанския дизайнер Ели Сааб.

Фаръл Уилямс носеше смокинг на "Шанел" с огърлица от топчета, която падаше над ревера.

Актьорът Джаки Чан излезе с две играчки панди, двойници на истинските животни, които екшън звездата осинови в Чънду, Китай.

"Аз съм посланикът на пандите! Те ходят там, където и аз, правят си снимки с известни хора, Сталоун, Клинтън", каза той.

Рут Нега и други от присъстващите, като модела Карли Клос добавиха синя панделка към тоалетите си, за да изразят подкрепата си за премахването на забраната за пътуване, наложена от президента Доналд Тръмп./БЛИЦ

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче