Секции

29 November 2021 07:59

Родители са в ужас! Детето им си направи селфи с дух

13-годишно момиче си направи селфи, докато бе на риболов в Тифлон в американския щат Джорджия. Уловът обаче се оказа доста по-стряскащ от обикновена риба.

„На заден план първо се вижда синът ни Колтън, а след това се вижда как джентълмен стои отдясно”, пише Джесика Огълтрий за снимката на дъщеря си Хейли, която е публикувана във Фейсбук, пише в. "Дейли Мейл".

На снимката се вижда усмихващата се Хейли, която е на лодка, а зад нея е брат й Колтън, облечен в зелена тениска. До тях обаче се вижда призрачна фигура с усмихващ се джентълмен, който носи шапка и костюм.

По думите на семейството такъв човек не е имало с тях. „Този джентълмен НЕ беше с нас в онзи ден. С нас нямаше никой на тези езера. Бяхме само Хейли, Колтън и моите родители... Хейли разглеждаше своите снимки и видя това. Честно казано, направо откачи от ужас”, написа майката в мрежата.

Според Джесика, причината, поради която призракът се е появил на снимката, е, че в същия ден Колтън е имал рожден ден и е бил хванал „най-голямата си риба”, а мъртвият мъж е искал да изкаже своето одобрение./БЛИЦ

Днес Ви питаме:

Правите ли домашни консерви за есента и зимата?

Благодарим Ви за гласуването

Културен афиш
Изтегли си късметче