Секции

29 March 2024 13:24

Ето я любовната история на Мелания и Доналд Тръмп

Днешното първо семейство на САЩ, Доналд и Мелания Тръмп, се запознават през далечната 1998 година по време на седмицата на модата в Ню Йорк. Тогава Доналд Тръмп, който е с 24 години по–възрастен от Мелания, иска телефонния номер на красавицата, но тя отказва да му го даде. Вместо това взима неговия и му се обажда няколко дни по-късно.

Двамата започват да се виждат и все по-често се появяват заедно на публични места. Доналд и Мелания се женят през 2005 година. Сватбеното им тържество в Палм Бийч е пищно и бляскаво, а роклята на булката, дело на модна къща Диор, струва 100 000 долара.

Сред гостите на сватбата са Бил и Хилари Клинтън, срещу които семейство Тръмп се изправи в епична кандидатпрезидентска битка, завършила в полза на милиардера през 2016 година. Преди сватбата Доналд и Мелания подписват предбрачен договор. През март 2006 година се ражда синът им Барън.

Мелания е третата съпруга на Доналд Тръмп. От предишните си два брака Тръмп има още четири деца - Иванка, Ерик, Доналд-младши и Тифани./Вестник Марица

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче