Секции

25 April 2024 22:34

Том Ханкс написа отговор до австралийско момче, което в писмо заявивява, че е тормозено заради името си – Корона

Американският актьор Том Ханкс написа вдъхновяващ отговор до австралийско момче, което в писмо до звездата заявивява, че е тормозено заради името си – Корона. 8-годишният Корона Де Врис написа трогателно писмо на актьора от Toy Story и съпругата му Рита Уилсън, след като се разболяха от вируса. „Чух по новините, че вие и съпругата ви сте хванали коронавируса“, написа момчето. „Добре ли сте?“ Той добавя, че обича името си, но в училище всички напоследък го наричали „коронавирус“. „Ставам много тъжен и гневен когато хората ме наричат така“, написа момчето.

„Скъпи приятелю Корона“, написа в отговор Ханкс, „писмото ти накара съпругата ми и мен да се почувстваме толкова прекрасно! Благодаря ти, че си толкова добър приятел – приятелите карат другите да се чувстват добре, когато те самите се нуждаят от помощ“.

Актьорът изпрати и подарък на новия си малък приятел – пишеща машина с марката „Corona”, която е използвал по време на карантината си в Австралия. „Мислех, че тази пишеща машина ще ти подхожда…използвай я за да продължим да си пишем” завършва писмото си носителят на Оскар.

Миналият месец Холивудската двойка беше в Австралия, където Рита Уилсън имаше поредица от концерти, а Том Ханкс снимаше биографичен филм за Елвис Пресли под режисурата на Баз Лурман. Двамата бяха диагностицирани с коронавирус, с който вероятно са се заразили в САЩ или на път за Австралия. Те прекараха три седмици под карантина в щата Куинсленд, преди да се завърнат здрави у дома.

/Източник информация и снимка: Тв Европа/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче