Секции

15 August 2020 08:51

Мистериозен кръг се появи в поле с пшеница в Северна Франция

Десетки любители на конспирациите се стичат към френското градче Вими. Причината – огромен кръг, появил се мистериозно в началото на месеца в поле с узряло жито.

Мистериозен кръг в поле с пшеница привлече десетки любители на конспирациите в малко градче в Северна Франция. Странната шарка, направена от пречупени житни класове, е била забелязана за пръв път от фермер край Вими на 5 юли. Собственикът на нивата, пожелал анонимност твърди, че няма представа как и кога се е появил мистериозният кръг. Той обаче ще му донесе загуби в реколтата, тъй като са унищожени житни класове на площ около 300 метра, които е трябвало да бъдат ожънати следващата седмица. Странните кръгове с различни геометрични шарки, които от време на време се появяват в полета с царевица или пшеница в различни части на света, са феномен, който все още няма логично обяснения. Любителите на конспирациите обаче вярват, че те са дело на извънземни.

/Източник информация и снимка: Тв Европа/

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Не забравяй, че дори и да не помниш какво си правил предната вечер, винаги ще се намери приятел с камера, който да ти напомни за нещата, които не е трябвало да правиш.