Секции

19 April 2024 17:03

Млад българин уби баща си и 12-годишната си сестра в Съединените щати

Драматично двойно убийство на българи в Съединените щати. 22-годишен младеж намушка и уби собственият си баща и 12-годишната си сестра в Джорданвил, щата Ню Йорк. Българинът с американски паспорт Майкъл Андреев-младши е арестуван. Той страдал от наследствена шизофрения по майчина линия. Тежко двойно убийство със замесени българи в Съединените щати. Младеж уби собствения си баща и по-малката си сестра в дома им в щата Ню Йорк.

22-годишният българин с американски паспорт Майкъл Андреев-младши е арестуван по подозрение в убийство на 67-годишния Майкъл Андреев-старши и 12-годишната София Трусова.

Полицията е реагирала на сигнал за намушкване в Джорданвил. По-малкия брат става свидетел на нападението с нож. То бяга от ккъщата, за да търси помощ от съседите, които незабавно се обаждат на 911, разказаха разследващите.

Андреев-младши бил намерен от полицаите в предния двор на къщата с дълбока рана на врата. Той бил транспортиран по въздух в болницата, където е опериран и е в стабилно състояние.

Властите са задържали заподозрения, след като е бил изписан от Университетската болница в градчето Сиракуза.

Семейството било 7-членно. Майката била на гости на роднини в Русия. Бащата Майкъл имал още 3-ма синове – Стефан, Кристиян и 9-годишно момче, чието име не се споменава.

Другите двама братя Андрееви си взели спешен отпуск, за да се върнат у дома и да се погрижат за оцелелия си 9-годишен брат. “Този акт на насилие е шок за семейството, местната общност в Джорданвил и цялата руска православна общност”, съобщават местните медии.

20-годишният Стефан следвал в Американския университет в България, а 18-годишният Кристиян се обучавал в Американските военновъздушни сили.

Биологичната майка на момчето и бабата страдат от шизофрения, която най-вероятно младежът е наследил, тъй като и той проявявал симптоми на заболяването, разказа най-големия брат.

/Източник информация и снимка: Тв Европа/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче