Секции

06 July 2022 10:21

Бойко Борисов забрани на ГЕРБ да прави сметки за коалиции

photo_verybig_1638583Въобще не мислете за коалиции, и вляво, и вдясно - всички са на вълната, че са единствени и са си самодостатъчни. Те са на 10 години след нас, ние натрупахме опит. Това обяви на Националната работна среща в София с актива, депутати, министри от кабинета лидерът на партията Бойко Борисов.

И продължи, че опитът им идва от всичко, през което са преминали като управляващи, "всичко, което ни беше на главата", но "сега сме все по-добро място за живеене - расте БВП, увеличават се спестяванията, милиони ходят на почивка в чужбина, в Гърция".

"Ние трябва да намерим най-точните решения, да убедим хората, че това, което правим и искаме да направим, първо е за тях", обърна се Борисов към актива.

Той обаче имал и критики към структурите. "Тук са ми претенциите към част от вас - веднъж да направиш една грешка, в общината, тя се приписва на вас. Поведението на всеки един се следи и става поведение на партията", предупреди той.

Усещането по места, е констатирал Борисов, е за елитарност, откъсване от хората, които се оплаквали, че могат да се свържат с него по телефона, на неговия фейсбук, но трудно контактуват с представителите на партията по места.

Не бяхме подготвени за коварството на БСП през изминалата президентска кампания, призна още лидерът на ГЕРБ.

"Ние бяхме широко скроени, европейци. На нас ни се отговори с целеви мръсен удар и снимки ни пускаха - "да не са по-големи убавици тези там или убавци", констатира той по повод коментарите за претендента на формацията за държавен глава.

Като лъжа Борисов посочи твърденията на социалистите за предстоящо спиране от Брюксел на евросредства за страната ни и обяви, че ще поиска още в понеделник от ЕК становище за коя програма парите ще бъдат стопирани.

Друга лъжа на социалистите била свързана с парите за строежа на магистралите и това, че се изграждат на неоправдано завишени цени.

"Изведнъж ние се озоваваме в ситуация да се обясняваме на крадците, на "баш айдуците", заключи Бойко Борисов пред поддръжниците си./Дарик радио


Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче