Секции

06 July 2022 09:57

Методи Андреев пристана на Радан

640_aec07025088a91d9b18ce6f4d143a1c7Дясна идейна надпартийна платформа "Нова република" обяви лидерът на ДСБ Радан Кънев. Срещата тече в момента и нея са депутатите от партията му, от Гражданския съвет на РБ и депутатът от ГЕРБ Методи Андреев, който влезе от листата на Пловдив-област.

Още другата седмица гражданската платформа ще прерасне в политическо обединение, което търси единство на граждани и политици. Средно с 20% увеличение на заплатите на учителите, заплатите и хората на науката, но при ясно отчитане на резултатите на всеки, предлага "Нова България", пише "24 часа".

Друг акцент е забаната на рекламата на хазарт в медиите. "Ясно отхвърляме варианта на избори с РБ. Ние не сме младши партньор, камъче в обувката и трън в петата. Ние ще изнесем и обувките, и краката. Ние сме истинска алтернатива на ГЕРБ. Хората искат много голяма промяна", каза Кънев. "Ние сме гарант против коалиция ГЕРБ - БСП. На политическия терен вече има черна овца срещу уредения мач", отсече той.

"Нова република" кани "Да, България" на Христо Иванов на платформата, а също - хора, работили за десницата през годините. както вече стана ясно сред тях е "Съюз за Пловдив" на Дани Каназирева. Кандидат-президентът на РБ Трайчо Трайков е също тук./Вестник Марица


Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче