Секции

03 July 2022 21:39

Путин е готов да се срещне с Тръмп, но подготовката на срещата може да отнеме месеци

photo_verybig_1638470Руският президент Владимир Путин е готов да се срещне с новия президент на САЩ Доналд Тръмп, но за организирането на срещата им ще са необходими месеци, а не седмици. Това заяви в интервю за Би Би Си говорителят на руския президент Дмитрий Песков, предаде ТАСС.

"Това няма да стане през следващите седмици, да се надяваме на най-доброто , на това, че срещата ще се състои през следващите месеци", каза Песков. "Аз не се съмнявам, че Путин ще е готов за това (за срещата)", заяви той.

Като аргумент, че не реалистично да се очаква среща скоро след встъпването в длъжност на Тръмп, Песков посочи, че сега американският президент ще е зает най-вече с въпроси на вътрешната политика, което е съвсем логично.

Говорителят на Кремъл каза, че още няма никаква яснота нито къде, нито кога може да се състои срещата между двамата президенти. Не е изключено темата да бъде засегната по време на предстоящия им телефонен разговор, когато Путин се обади на Тръмп, за да го поздрави за встъпването в длъжност./Дарик радио


Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Цялата истина минава през три етапа. Първо, смятана е за абсурд. Второ, тя е насила спирана. Трето, тя е приемана за очевидност.


Шопенхауер