Секции

10 August 2020 10:35

Откровено с

Д-р Емилова зареди карловската публика с позитивизъм и мисъл за здравословно хранене (видео)

Известният диетолог д-р Людмила Емилова гостува на карловската публика. Инициативата за срещата бе д-р Иван Моллов – председател на групата общински съветници от „Обединени за нашата община“, и се осъществи със съдействието на кмета д-р Емил Кабаиванов. Мероприятието се проведе в началото на седмицата в зала „Васил Караиванов“ в сградата на местната управа.

Д-р Емилова зареди присъстващите с изключителния си позитивизъм. Тя говори за ползите от здравословното хранене и природното лечение.

„Ние сме това, което ядем“- подчерта д-р Емилова и сподели убеждението си, че всичко зависи от храната. Човек трябва да се храни правилно, да прави духовна гимнастика на ума си и да има необходимата физическа натовареност.“

Присъстващите задаваха много въпроси от лични до общи. Те се интересуваха кои храни са полезни и как може да се преодолеят различни здравословни проблеми.

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Когато отидох в училище ме попитаха: Ти какъв искаш да станеш като пораснеш? И аз написах: Щастлив. Те ми казаха, че не разбирам задачата, а аз им казах, че не разбират живота.


Джон Ленън