Секции

23 April 2024 14:11

Спортен кадър

Започна подготовката на ОФК „Левски Карлово“

ОФК „Левски Карлово“ даде старт на зимната си подготовка.

Eдин от най-горещите привърженици на отбора Стамен Ганчозов лисна менчето с вода и старши треньорът на отбора Даниел Бачков изведе на първата тренировка 18 футболисти.

В присъствието на Председателя на Общинския съвет Доньо Тодоров и членовете на управителния съвет, отец Христо Минчев отслужи тържествен водосвет за здраве и успехи през новия полусезон на треньорите, футболистите, шефовете им и феновете. Изпълнителният директор на клуба Стефан Стефанов поздрави треньорите и футболистите от името на Кмета на община Карлово и Президент на клуба д-р Емил Кабаиванов.

С отбора се разделят Никола Данчев, Николай Парнаров, Янко Вълканов, Лъчезар Ангелов, Димитър Димитров и Тодор Колев. Ръководството на клуба им благодари за времето, през което играха в отбора и им пожелава успех в новите им клубове.

Седем нови състезатели започват подготовка с “Левски Карлово” – бившият състезател на „Левски“ София и „Берое“ Ст. Загора Иво Иванов, карловецът Мартин Симеонов от „Литекс“ Ловеч, Георги Стоев и Александър Гурков от “Марица” (Милево), Велин Желязков от „Верея“ Стара Загора, Цветан Главчев от „Марица“ и вратарят Георги Гешев.

Селекцията не е приключила и се очакват и други футболисти на проба.

Досегашният старши треньор Красимир Манолов, който преминава на друга работа в клуба, разряза подарената от него торта с пожелания за успех.

Първата контролна среща на отбора е насрочена за 25 януари, събота на стадион „Васил Левски“ в Карлово като съперник ще бъде тимът на Марица (Милево).

/Снимка: Община Карлово/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче