Секции

05 July 2020 23:48

Вива академия

СУ“Христо Проданов“ изпрати випуска на промяната 2020 (видео)

СУ“Христо Проданов“ в Карлово изпрати своите 66 зрелостници от випуск 2020.

Кратката тържествена церемония тази година започна с посрещане на училищното знаме, ритуал по неговото предаване на новите знаменосци и трогателното прощаване на дванадесетокласниците с него.

„Вярвам, че ще помните своите учители и ще продължите да разговаряте с тях. Постигнатото от вас е заедно с тях“ – каза директорът Янка Минева в приветствието си към зрелостниците. Тя ги призова да следват своите мечти и път с вяра, да се развиват и да подаряват знания и успехи на света.

„Вие сте випускът на промяната, защото живеем в различно време. Всички го виждаме. Продължавайте напред!“- подчерта Минева и поздрави като техен ръководител и членовете на клуб “Приятели на армията“, които са гордост за училището със своите постижения.

Поздравление от името на своите съученици от трите паралелки на 12-ти клас направиха Дияна, Цветелина, Елена и Пламена. Те трогнаха всички и предизвикаха както усмивки, така и сълзи от раздялата с любимото училище.

Тържеството завърши с отброяване до 12 и цветни балони в бяло, зелено и червено по традиция полетяха в небето над СУ“Христо Проданов“ с надеждата и увереността пътят на зрелостниците му да продължава все напред и нагоре.

Днес Ви питаме:

Ще почивате ли през лятото на родното Черноморие?

Благодарим Ви за гласуването

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Има две житейски правила. Правило 1: не се тревожи за дреболии. Правило 2: всички неща са дреболии.


Фридрих Ницше