Секции

24 April 2024 03:17

Откровено с

Елена Данова е Царица на розата-Карлово 2021 (видео)

20-годишната студентка Елена Данова е новата Царица на розата-Карлово 2021. Тя бе избрана по време на Церемонията по връчване на наградите в традиционния конкурс в Обредния дом. Елена е от Кричим, но е дълбоко свързана с Карлово. Тя следва „Връзки с обществеността“ в Софийския университет.

Първа подгласничка на Царицата стана 18-годишната Мария Чолакова от Хисаря, а втора е Марияна Копчева на 17 години от Карлово.

9 момичета взеха участие в конкурса. Тази година той бе организиран по нетрадиционен начин, като представянето на участничките в него се проведе в три модула, които се излъчиха в електронното пространство.

Журито бе от 11 членове, като негов председател бе Красимир Манолов – главен мениджър на Общински футболен клуб „Левски Карлово“.

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов връчи на Царицата символа позлатена роза и поздрави всички участнички в конкурса.

Лице на TiAmo Fashion стана Елена Данова. Наградите на Асоциация „Цариците на розата“ и Шато Копса бяха връчени на Марияна Копчева.

Участничките в конкурса получиха цветя и грамоти от Община Карлово и подаръци от фирмите спонсори.

За невероятното настроение на Церемонията допринесоха Балетно студио – театър „Гранд фуетте“ и ВГ“Карловойс“.

Водещ на церемонията бе актьорът Веселин Плачков.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче