Секции

28 March 2024 10:36

Мистерията продължава: 10 дни без следа от военния в Карлово

Утре ще станат 10 дни от както Стефан Димитров изчезна безследно. 30-годишният мъж, офицер в Карловската военна бригада, сякаш се изпари. Пред Карлово ТВ брат му Антон сподели днес, че е обиколил всички църкви и манастири в региона на Пловдив, тъй като дни преди да изчезне, Стефан казвал, че иска да се скрие от лицето на света и да отиде някъде в манастир. До момента телефонът му е изключен, а военният не се е обаждал нито на родителите си в Казанлък, нито на брат си, нито на приятели.

Както Карлово ТВ съобщи, Стефан Димитров е бил видян за последно на 18 януари тази година пред банка в Пловдив, където го е оставил негов приятел. От тогава няма следа от младия мъж.

Братът се опасява да не е посегнал на живота си. Пред Карлово ТВ Антон разказа, че Стефан имал големи финансови проблеми. Преди няколко години, когато имал любима, теглил голям заем да купи жилище. После се разделил с приятелката си, отчаял се, започнал да злоупотребява с алкохол и да играе покер. Стефан не се е обаждал и в поделението в Карлово, където трябвало да се яви след като изтекъл болничният му лист. Издирва го и военна полиция. Антон Димитров моли всеки, който може да помогне с някаква информация, да му се обади на телефон: 0892 326 732.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче