Секции

27 April 2024 09:35

Розалин Петков е 5-и в областната листа на ГЕРБ/СДС за парламентарния вот на 2 октомври

„Време е да спрем разрушаването на държавата ни, обедняването на хората и да възстановим икономически България. За това ще работя и аз. Младостта не е порок, когато има морал, ценности и знания. Нито едно не видяхме от управляващите. Миналата година, хората бяха излъгани, че едни млади хора с дипломи от престижни университети хора ще работят за светлото ни бъдеще. Всички видяхме резултата – рекордна инфлация, пълен блокаж на държавния апарат, корупционни сделки, скандални назначения и видеа, в които се обсъжда създаването на бухалки срещу опозицията. За да управляваш е необходимо не само да си завършил западен университет, за да си държавник и да взимаш трудни решения е необходимо да имаш чувство за отговорност."- това заяви 36-годишната Десислава Трифонова, водач на листата на ГЕРБ-СДС за 17 МИР-Пловдив област за парламентарния вот на 2-ри октомври, преди заедно с областния координатор Георги Мараджиев да регистрират листата с кандидати за народни представители. С тях бяха и част хората, които ще се борят за вота на жителите на област Пловдив – вторият в листата Д-р Иван Червенков, третият – представителят на СДС – Йордан Кръстанов, четвъртият-представителят на католическата общност от Раковски - Младен Шишков, петият – Розалин Петков, както и Надежда Игнатова – от Йоаким Груево, Сузана Алекова – юрист от Кричим.

"Кампанията ни ще бъде позитивна и открита, близо до хората, както винаги, ще бъде по въздух, суша и земя. За пореден път даваме път на младите, образовани и умни хора и нашият водач е доказателство за това. В листата ни също има много младежи с опит и знания, на които ние разчитаме. Вярваме, че и този път ще сме победители и ще извоюваме 4 мандата, както през 2017 година. На държавата й трябва сигурност и стабилност и само ГЕРБ има компетентността и знае как да се справи с хаоса и кризите в страната."- каза Мараджиев.

Водачът на листата Десислава Трифонова добави, че основната задача на тази предизборна кампания ще бъде е да се каже истината на хората. По думите й е много е важно те да разберат, че това, което предстои пред държавата ни никак не е добро и трябва да се вземат незабавни мерки. "Време е да се носи отговорност и да се взимат тежки решения, а само ГЕРБ знае пътя за излизане от кризата." - каза още тя.

Ето и цялата листа на ГЕРБ-СДС за 17-МИР – Пловдив област:

1. Десислава Цветанчова Трифонова – юрист

2. д-р Иван Йовков Червенков – анестезиолог

3. Йордан Стоянов Кръстанов - СДС- предприемач

4. Младен Николов Шишков - инженер

5. Розалин Петков Петков - икономист

6. Нели Петрова Велкова – политолог

7. Надежда Асенова Игнатова – филолог

8. Силвия Георгиева Тилкова – мениджър

9. Сузана Северинова Алекова – юрист

10. Екатерина Андреева Тошкова – педагог

11. Йордан Атанасов Куцев – мениджър

12. Йорданка Стоянова Кичукова – педагог

13. Методи Стефанов Димов – IT специалист

14. Цветелина Юлиянова Черешарова – педагог

15. Петър Георгиев Стаменов – финансист

16. Николай Иванов Кънев – мениджър

17. Иванка Ангелова Чинчийкова – теолог

18. Веска Иванова Вълчанова – счетоводство и контрол

19. Янка Атанасова Котева – студент стопанско управление

20. Венцислав Бориславов Дзивков – земеделски техник

21. Иван Донков Мусеров – студент екология

22. Елена Руменова Неделева – педагог

/Информация и снимка 2: ГЕРБ Пловдив област/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Съкровищата излизат на повърхността на земята, благодарение на поройните дъждове, но същото това прииждане на водата отново ги заравя в земята.


Паулу Коелю