Секции

20 May 2024 01:52

Борисов в Пловдив, стяга градската и областната структури(ВИДЕО)

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна в Пловдив, за да стегне местните и областните редици на партията. И двете структури отнесоха сериозни критики заради вътрешнопартийни борби и вземане на самолични решения.

Бившият премиер посочи колко много пари са били предоставени за развитието на града, а междувременно на местно ниво организацията има проблеми.

„На фона на всичко това, вие си играете на кой е по-важен от вас – Зико, кмета, който и да е било. Не включвам Римските стадиони, и църквите, и манастирите. Милиони са дадени. Всичко, което е поискано целево, е дадено за тоя град. Да не забравяме и магистрала „Тракия”. Благодарение на партийната организация обаче, ние се замисляме, дали ще спечелим изборите. При положение, че преди нас тоя град беше разграбен. Всичко ценно беше разграбено. До едно”, каза още Борисов.

Бившият премиер изрази и негодувание от факта, че по време на конгреса в София обвиняват ГЕРБ в кражби. „Не съм се обадил, не съм дал указания нито за една поръчка. Сега 110 милионна чакат за пречиствателна станция и водния цикъл на Пловдив. Надявам се служебното правителство да ги одобри”, добави той.

"По-голям враг от себе си ГЕРБ няма", подчерта Борисов.

Слушах 10 минути от конгреса на БСП и ми стана смешно и жалко за държавата и за хората. Само преди две години тези хора разбиха банките. Вчера някой ми каза, че над десетки пъти са ми произнесли името и нито на един друг", коментира Борисов. Бившият министър-председател припомни, че през 2009 г. бил приет Закон за амнистията, според който министър от Тройната коалиция не подлежи на разследване за съмнителни сделки, ако подписът му не е върху документа. "И тогава депутатката Нинова е била депутат, а сега тя ще ми прави ревизия, защо не се направи ревизия и на тях", попита Борисов.

На срещата с актива на ГЕРБ присъстваха областният председател на партията Розалин Петков, общинските ръководители на Карлово, Сопот и Хисар-Данка Люртова, Мариана Кацарова и Бойко Гавраилов. Имаше и много представители на ГЕРБ от трите общини.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Когато се влюбих в Око, разбрах: "Господи, това е различно от всичко, което ми се е случвало досега... То е повече от хит, повече от злато, повече от всичко.


Джон Ленън