Секции

26 April 2024 09:49

Завърши подготовката на Левски Карлово в Турция

Вчера в турския курорт Алания отборът на ОФК „Левски“ Карлово изигра последната си контролна среща, която загуби с 1:2 от полския отбор Стал Миелец, където играят двама българи – Алекс Колев и Васил Панайотов.

Възпитаниците на Красимир Манолов започнаха в следния състав: Цветан Тодоров, Анти Рениа, Янко Вълканов (капитан на отбора), Боян Илиев, Йоанис Динотакис, Петър Петров, Лъчезар Ангелов, Ивайло Тодоров, Илиас Игнатидис, Георги Колев и Валентин Сливов.

През второто полувреме в игра влязоха: Ферди Мюмюнов, Мартин Здравчев, Боян Пенев, Стелиян Топов, Михаел Кисьов, Атанас Куманов и Ангел Здравчев.

В един равностоен двубой, резултата бе открит от полските футболисти през първото полувреме след отлична триходова комбинация. В 58 мин. нашите футболисти организираха образцова атака, която завърши с гол на Ангел Здравчев. В 80 мин. след очевадна засада на двама полски футболисти, не маркирана от съдийската бригада от Молдова бе отбелязан и вторият гол в нашата врата.

Нашите футболисти оставиха много добри впечатления с играта си, с което вдъхват увереност у своите привърженици за добро представяне през пролетния полусезон. Утре отборът потегля за България, като футболистите ще бъдат пуснати в почивка до неделя. От понеделник отборът ще тренира в Карлово и ще се подготвя за първата среща на 25 февруари във Враца с отбора на местния „Ботев“.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Задачата на живота не е в това да бъдеш на страната на мнозинството, а в това да живееш съгласно вътрешни, създадени от самия теб закони.


Марк Аврелий