Секции

06 August 2020 15:13

Семинар по платформа „Агора” се проведе в Карлово

На 9 и 10 февруари 2017 година в зала „Васил Караиванов” на Община Карлово се проведе третият от поредицата семинари, посветени на устойчивите местни ресурси „Активно гражданство”. Участниците от общините Карлово, Стамболийски, Пещера, Дряново и Лясковец се запознаха с различните видове общински фондове за местни инициативи, допълниха знанията си за застъпничеството и застъпническите кампании като форма за ефективен обществен диалог.

След приключване на семинара, всеки получи Сертификат за успешно завършена обучителна програма „Лидерство в общността”.

Домакините организираха за гостите посещение на Националния музей „Васил Левски”, туристическия комплекс „Старинно Карлово” и Царския дворец в град Баня.

Поздрав към участниците в обучителната програма направиха колективите за любителско творчество при Народно читалище „Васил Левски-1861г.” Карлово: театър „Елена Снежина”, трио „Импресия”, фолклорен ансамбъл „Розова долина” и пианистката Русанка Русанова.

Събитието в Карлово е част от проекта „Активни граждански общности: изграждане на капацитет за промяна”, реализиран с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България”. В него Платформа АГОРА обединява усилията си с 12 общини на територията на цялата страна за разработване и утвърждаване на модел на общностно развитие.

Днес Ви питаме:

Ще почивате ли през лятото на родното Черноморие?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче