Секции

25 April 2024 19:26

Мъглата в областта се е вдигнала и пътищата са проходими

Мъглата в областта се е вдигнала и пътищата са проходими, каза за Радио „Фокус“ – Пловдив дежурен в Областно пътно управление. Имало е слаб снеговалеж в Лъки и Студенец, но пътищата там също са проходими. Пътните настилки в по-голямата част от Пловдивска област са все още мокри, в резултат на краткотрайните валежи от дъжд вчера и се препоръчва на водачите да шофират внимателно.

Трафикът по основните направления в Пловдивска област е интензивен, каза дежурният в ОПУ. По-натоварено е движението по АМ „Тракия“. Забранено е преминаването на всички моторни превозни средства по пътя Белица-Загражден-Давидково, в участъка от км 13 до км 18, поради разрушена настилка. Ограничено е движението на камиони над 12 тона по пътя Плодовитово-Първомай-Асеновград, заради влошено състояние на стоманен мост на река Марица. Забранено е също преминаването на тежкотоварни автомобили над 12 тона по пътя Югово-Лъки-Здравец.

Затворен за всички превозни средства е пътя Тополово-Леново-Поройна в района на км 19, в участъка от село Поройна до кръстовището с пътя Плодовитово-Първомай-Асеновград. Проходът Троян-Кърнаре остава затворен за движение на всички моторни превозни средства./Радио Фокус

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Доближиш едно добро до друго толкова плътно, че между тях да не остане ни най-малка междина – това наричам да се наслаждаваш на живота.


Марк Аврелий