Секции

06 July 2022 10:04

Хисарчани, да помогнем на Дани да стане сценична партньорка на г-н Андреев!

Даниела Пирянкова е на 12г. и е от Хисаря. Наскоро Карлово ТВ излъчи интервю с талантливото момиче. Дани е едно от 6-те деца, финалисти в Шоуто на Слави - кастинга за избор на нова сценична партньорка на г-н Андреев. Вече почти 3 месеца Дани се явява всеки петък в телевизионната надпревара. Куку бенд поставя на момичетата различни музикални задачи и те за 1 седмица се подготвят за всяка следваща задача. Така от първото до последното предаване Даниела е безспорен първенец във временното класиране.

Този петък-3 февруари, ще е и самият финал на това състезание, който ще се излъчи в 2-часово ТВ предаване от 21:30 часа по Btv. Важното в случая е, че зрителите ще решат изхода на това състезание, като ще се включат със зрителски вот.

Към оценките, поставяни до момента от Куку бенд, ще се прибави и оценката на зрителите. За да може нашето момиче да победи и да стане сценична партньорка на г-н Андреев, няма да е достатъчно само това, че е извоювало първото си място, ще трябва и зрителите да го подкрепят.

Ще може да се гласува от всички устройства - телефони, компютри, таблети, като ще изисква регистрация чрез Facebook профил, Google Plus профил или с имейл регистрация. По време на шоуто от 21:30 ще се обяви сайта, на който ще се приема зрителският вот. По време на живото предаване ще се обявят и правилата, по които ще гласуват зрителите.

Гласувайте за Дани, подкрепете нашето дете, тя ще очаква вашата подкрепа и наистина заслужава да спечели. Благодарим ви, нека направим така, че мечтата на едно талантливо дете да се сбъдне!

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Понякога да си добре възпитан означава просто да търпиш лошото възпитание на другите.


Хорас Джексън Браун