Карлово.ТВ призовава: Oстанете си вкъщи!
Секции

06 April 2020 02:19

Герджиков назначи двама нови зам. областни управители на Пловдив

Областният управител Здравко Димитров представи новите зам.-областни управители на служителите на Областна администрация Пловдив. Бившият шеф на полицията Ангел Рангелов и Владимир Петров от БСП са назначени със заповед на служебния премиер Огнян Герджиков и встъпват в длъжност на 21 февруари.

Ангел Рангелов е завършил Академия на Министерството на вътрешните работи и юридически факултет на Софийски университет. Той има 33 годишен стаж в структурата на МВР. Започва работа през 1976 година като районен инспектор на Първо РУ – Пловдив, в следващите години е бил оперативен работник в криминална и икономическа полиция. В периода 1992 – 1998 е началник на Четвърто РПУ – Пловдив, а през 1998 година – началник на направление „Оперативно“ към РЗ „Полиция“. Рангелов е бил директор на Областна дирекция Полиция, на ОП „Синя зона - паркинги и гаражи“ Пловдив и ръководител отдел „Сигурност“ към ВЕЦ Пловдив.

Владимир Петров е на 45 години. Завършил е българска филология и право, има магистратури по банкова администрация, маркетинг, мениджмънт и журналистика. Специализирал е в областта на изборното право. Многократно е бил председател на общинска избирателна комисия и временно е изпълнявал длъжността омбудсман на гр. Пловдив.

Областният управител пожела успех и изрази увереност, че ще работят добре в екип. „В работата си не се водя от политически пристрастия и предубеждения. Знам, че екипът на Областна администрация Пловдив е качествен и работи като добре смазана машина в услуга на хората“, заяви Здравко Димитров. Той изказа задоволството си от добрата работа и на предишните зам.-областни управители и изрази твърда увереност, че ще бъде така и занапред.

Културен афиш
Изтегли си късметче