Секции

24 April 2024 11:21

Добре дошли в обновения сайт на Карлово ТВ

От днес любимият на хиляди в Подбалкана сайт Карлово ТВ е с нова визия. За нас е удоволствие да представим обновената медия, която започва серия от репортажи и интервюта, касаещи живота в общините Карлово, Сопот и Хисар. Освен повече местни новини, екипът ни ще Ви представи и нови рубрики, в които всеки читател и зрител ще открие интересни информации, които няма бъдат написани в други медии.

Целта на Карлово ТВ е да покаже лицата и живота на обикновените хора, на тези, които въпреки трудния си живот следват мечтите си, реализират плановете си, борят се с нередностите. Искаме да ви запознаем с добри хора, с учители, будители, лекари, самодейци, с дейци на културата, спортисти. В рубриките Актуално, Моят обектив, Откровено със.., Вива академия, Изкуство и традиции, Спортен кадър, ще Ви показваме хора, които заслужават да бъдат в центъра на обектива ни. Очакваме вашите сигнали, похвали, впечатления на мейла на Карлово ТВ. Благодарим Ви, че сте с нас и че толкова години заедно творим новините на Карлово ТВ.

Екипът на Карлово ТВ

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Ако си построил замъци във въздуха, не означава, че си работил напразно; те са точно там, където трябва да бъдат, просто изгради основи под тях.


Хенри Дейвид Торо