Секции

29 March 2024 03:22

Заловиха избягалия затворник в Пловдив

Криминалисти на ОДМВР-Пловдив установиха местонахождението и задържаха 32-годишния Тома Евдрев, избягал от затвора. В резултат на предприети оперативни действия, тази сутрин криминалисти задържаха 32-годишният Тома Ендрев.

Припомняме, че на 21 февруари към 21.30 часа бе установено, че мъжът е избягал от затвора в Пловдив, където излежавал 18-годишно наказание за различни престъпления, включително и убийство. Веднага след получения сигнал той бе обявен за издирване, по случая бе образувано досъдебно производство. Стартираха и оперативните действия за установяването му, които се извършваха под наблюдението на Районната прокуратура по образуваното досъдебно производство. В резултат на няколко двено разследване, бе установен адресът, на който мъжът се е укривал, и тази сутрин той бе задържан. И в момента текат огледи на място.

Работата по случая продължава под ръководството на прокуратурата.

Карлово ТВ научи, че Ендрев се е укривал при свой приятел от детинство. Мъжът също е на 32 години, криминално проявен за грабежи. Той е задържан заедно със затворника.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче