Секции

16 April 2024 20:22

Вталяване за нула време само с 3 съставки. Накарайте метаболизма ви да работи като по часовник

С тази вълшебна отвара сваляте килограми за отрицателно време. Винаги сте мечтали за магическо отслабване, без никакви усилия? Да не се тормозите най-вече, без да се потите във фитнес залата или да бягате с километри.

Е, вече има такава отвара, с която се вталявате за нула време. А и е много лесна за изпълнение, пък и не струва много. Определено отварата няма да утежни бюджета ви, тъй като няма да давате пари за скъпи продукти за отслабване, а и няма да се притеснявате, че ще навреди на здравето си.

И това изобщо не е някаква шега. Тъй като вълшебния чай, който топи мазнини би могъл да си го приготвите вкъщи.

С тази вълшебна отвара отслабвате без диети

Просто е нужно да се снабдите със следните продукти. Трябва да вземете зелен чай, канела и дафинов лист . И това е всичко, което ви е необходимо, за да се превърнете в онова стройно и слабо същество, за което си мечтаете.

Само с тези три съставки може да накарате, като някой магьосник, вашият метаболизъм да заработи като по часовник.

Ето и начина, по който може да приготвите чудодейната напитка за отслабване. Кипвате на котлона 800 г вода, след което я сваляте. Към нея прибавяте пръчка канела, три дафинови листа и една супена лъжица сушен зелен чай.

После покривате отварата и я оставяте да изстине, след което я прецеждате. Как се пие вълшебния чай? Вълшебната напитка се разделя на три приема. Първата порция е най-добре да приемете рано сутрин. Така се увеличава метаболизма и организма успява да изхвърли токсините по-бързо. Втората доза се изпива малко след закуска или час-два след ставане от сън.

Третата част на вълшебната отвара пиете вечер, преди да си легнете. Само след няколко дни ще усетите как обиколката на корема и бедрата намалява. Но само ако пиете от чудодейния чай всеки ден. Очакванията са на втората седмица талията ви да е по-малко с цели осем сантиметра!/БЛИЦ

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче