Секции

01 May 2024 07:23

ГЕРБ област стартира предизборната си кампания от Карлово(ВИДЕО)

ГЕРБ област откри вчера предизборната си кампания от Карлово. Градът на Левски неслучайно бе избран за старт на надпреварата за предсрочните парламентарни избори. От Карлово са двама от кандидатите за народни представители. Трета в листата на ГЕРБ е Данка Зидарова – Люртова, девети е Минко Кафтански.

Събитието, на което присъстваха активисти и кметове на партията, започна с представянето на Данка Зидарова - Люртова. „Програмата на ГЕРБ е реална и изпълнима. Ние градихме една модерна България, постигнахме видими резултати“, каза тя. Очерта приоритетите на партията, сред които най-важните са образованието, икономиката,

социалната политика. „Борбата с битовата престъпност също е на едно от първите места, с нея се сблъскваме ежедневно. За това ние предлагаме да има полицай във всяко населено място, изграждане на видеонаблюдение, полски пазачи там, където е необходимо. Ще се работи приоритетно за пътна и ВиК инфраструктура в Карловско, ще се кандидатства по европейски програми“, коментира още кандидатът за народен представител.

Минко Кафтански говори за подпомагането на бизнеса от страна на държавата, за увеличаването на работните заплати, което ще се реализира със силна икономика, за развитието на българския туризъм.

Водачът на ГЕРБ Пловдив област ген. Константин Попов подчерта важната роля на хората от листата, която води. „Аз знам, че сме добър екип, който ще постигне много за Карлово, за областта, за страната ни“, каза висшият военен.

Карлово ТВ попита последователно ген. Константин Попов, областният координатор Розалин Петков и кмета на Ведраре Койчо Мутафчийски защо Данка Зидарова - Люртова трябва да стане депутат и с какво тя ще помогне на региона

на Подбалкана, ако бъде избрана за такава. Вижте още във видеорепортажа на Карлово ТВ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче