Секции

19 September 2020 11:26

Подивели наркомани преследват ученици и директорка с нож

Страшен екшън се е разиграл днес в Професионалната гимназия по облекло в Пазарджик, научи БЛИЦ от източници на разследването. Мъж на 21 години на име Светослав и 18-годишен негов приятел на име Тарек, български гражданин с баща чужденец, са имали среща пред школото, известно като Текстила.

Групичка около 6-7 ученици, които през това време били на двора, видели, че мъжете са неадекватни и според думите им – дрогирани. Учениците започнали да се смеят на мъжете, които са криминално проявени и са залавяни многократно с наркотици. Вбесени, Светослав и Терек влетели в двора на училището и подгонили децата, които с писъци започнали да бягат. Двамата наркомани ги преследвали с нож. На пътя на агресорите застанала директорката на училището, на която също бил изваден нож.

Освен в двора, двамата опитали да влязат и в сградата на училището. След разправия с директорката избягали.

Веднага бил подаден сигнал на 112. Полиция на секундата окупирала училището. Пристигнали социални работници и служители от всички възможни институции. Час след бягството Светослав и Терек били заловени и в момента са в ареста.

Децата са уплашени и стресирани. Образувано е бързо полицейско производство за хулиганство, установява се дали Светослав и Терек са удряли децата с ръце, тъй като един от учениците твърди, че е получил шамар от нападателите./БЛИЦ

Днес Ви питаме:

Приготвяте ли домашни консерви?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче