Секции

01 May 2024 14:36

Кабаиванов представи в Карлово предизборния отбор на РБ(ВИДЕО)

Председателят на предизборния щаб на Реформаторски блок на Пловдив област д–р Емил Кабаиванов представи в Карлово част от листата, която влезе в надпреварата за предсрочните парламентарни избори. „Тръгваме на битка, която ще реши съдбата на България. Това е един от силните отбори, който продължава да работи в името на демокрацията на страната”, каза Кабаиванов.

„За мен е чест да бъда водач на листата на РБ на област Пловдив. Приех като кауза проблема на ВМЗ. Постигнахме много в тази насока. Не смятам, че ВМЗ трябва да се приватизира, това предприятие е структурно – определящо за региона и оръжейната промишленост, коментира от трибуната бившият министър на икономиката Божидар Лукарски.

Бившият заместник – областен управител Георги Пилев от Сопот, пети в листата на РБ, заяви, че само РБ е този, който може да спре влизането във властта на БСП и ДПС. „Колкото пъти червените дойдат на власт, толкова пъти вкарват България в национална катастрофа”, каза още представителят на РБ за региона на Подбалкана.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче