Секции

28 March 2024 17:28

Честит празник, самодейци!

Скъпи самодейци, приемете моите поздравления по случай 1-ви март - Деня на художествената самодейност – празник, обединяващ хората с различни професии и социален статус, възраст и пол, но всички водени от любов към традиционното и съвременно изкуство! Това написа във фейсбук кметът на Климент Мано Манов, за да поздрави хората, които винаги са до него и правят празниците и делниците на местните пъстри, интересни и изпълнени с любов и почит към традициите.

Поздравления за това, че не угасва вашият ентусиазъм, че е неизчерпаема енергията, с която правите по-красив и ведър делника и празника на хората от село Климент - с танц, песен, музика и слово. Всички вие заслужавате уважение и възхищение за своя труд – безкористен и всеотдаен. Пожелавам ви здраве, настроение и жар за изява, написа още Манов, който също е самодеец!

Честит празник на всички самодейци и от Карлово ТВ. Бъдете такива, каквито сте, за да пазите българщината и да палите в наследниците ни онова пламъче към родолюбието, без което родината ни нямаше да я има.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче