Секции

26 April 2024 11:42

Петима нарушители на пътя заловиха в областта

Петима нарушители на пътя са заловени през последното денонощие на територията на ОДМВР – Пловдив. Около 16.10 часа вчера на бул. “Найчо Цанов” в областния град служители на Четвърто РУ установили, че 35-годишен пловдивчанин е седнал зад волана на лек автомобил “Фиат” с 1,57 промила алкохол.

Три часа и половина по-късно на бул. “България” пътни полицаи спрели лек автомобил “Рено”, управляван от 23-годишен от село Черноземен. Проверката показала, че младежът е с отнета шофьорска книжка в рамките на едногодишно административно наказание.

Ден по-рано на кръстовище между ул. “Елин Пелин” и ул. “Просвета” екип на моторизирано звено “Сигма” засякъл 16-годишен неправоспособен водач с нерегистриран мотопед “Хонда”.

Около 18 часа вчера служителите на реда в Асеновград установили, че 37-годишен местен жител управлява нерегистриран по надлежния ред лек автомобил “Сеат”.

Часове по-рано, около 11.40 часа, колегите им от Първомай хванали 26-годишен мъж от града да шофира лек автомобил “Фиат” с неистинско свидетелство за правоуправление. По случаите са образувани бързи производства.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче