Секции

19 April 2024 14:46

Жена загина, двама са ранени в кола, пометена от товарен влак

Жена загина на място, а двама души са тежко ранени, след като автомобилът, в който са пътували, бил блъснат от товарен влак.

Катастрофата е станала около 11.00 часа днес на жп прелеза в село Ковачево, област Пазарджик. Въпреки звуковата сигнализация и спуснатите бариери колата е заобиколила и е опитала да премине през линията, но била пометена от влака, пътуващ от Пловдив към София, съобщиха от полицията в Пазарджик.

Загиналата е възрастна жена – на 70 години, от град Белово. Автомобилът е бил управляван от нейния син – на 43 години, също от Белово. Той е оцелял, след като при удара изхвърчал от возилото. С тях е пътувал и съпругът на жертвата. Двамата мъже са в много тежко състояние. Те са откарани в болницата в Пазарджик.

На мястото на трагедията работят екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ. Следователи извършват оглед за изясняване на обстоятелствата. За момента движението и на автомобили, и на железопътни машини в участъка е спряно.

По-късно стана ясно, че водачът на лекия автомобил бързал да закара 74-годишния си баща до болница. На възрастния човек му призляло, затова тръгнали към Пазарджик. Притеснението накарало шофьора да избърза на прелеза в опит да изпревари влака, макар да видял спуснатите бариери.

Мъжът е служител в „Съдебна охрана“ в София. Срещу него вероятно ще бъде повдигнато обвинение за непредумишлено убийство./Дарик радио

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Сексапилът е начин на мислене - удобен начин на живот. То е да обичаш себе си, дори в най-отблъскващите моменти.


Холи Бери