Секции

26 April 2024 03:30

Полицията в Карлово извършва засилени проверки за движение с превишена скорост

Полицията в Карлово и Асеновград извършва засилени проверки за движение с превишена скорост, за поставени обезопасителни колани, също за употреба на алкохол и за неправоспособни водачи на пътя. Това каза за Радио „Фокус“ – Пловдив Анелия Влахкинова, говорителят на Областната дирекция на МВР. Целта на полицейските акции е намаляването на пътнотранспортния травматизъм в Пловдивска област.

От 11:30 до 13:00 часа полицейски патрули ще бъдат позиционирани на пътя за град Баня, където ще извършват проверки за движение с максимална скорост до 40 км/ч. От 18:00 до 19:45 ще се следи за нарушения по ул. „Ген. Карцов“, а от 23:00 часа до полунощ – по ул. „Тодор Каблешков“ на територията на град Карлово. През целия ден патрули ще бъдат разположени също по републикански път I-6 София-Карлово-Бургас и път II-64 Карлово-Пловдив.

Полицията в Асеновград също следи за нарушения на Закона за движение по пътищата. Днес и утре, от 14:00 до 16:00 часа, ще се извършват засилени проверки по ул.”Цар Иван Асен II”. Служителите на реда ще упражняват контрол върху поведението на водачите по посока на употреба на алкохол, наличие на oбезопасителни системи, неправоспособност и техническа изправност на моторните превозни средства./Радио Фокус

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Има три неща, които стават по-ценни с времето: старо дърво за горене, стари книги за четене и стари приятели за забавление.


Хенри Форд