Секции

07 May 2024 18:45

Направени са промени в съставите на секционните избирателни комисии в общините Карлово, Първомай и Стамболийски

Направени са промени в съставите на секционните избирателни комисии в общините Карлово, Първомай и Стамболийски. Това каза за Радио „Фокус“ – Пловдив Илиан Иванов, председател на 17-та Районна избирателна комисия за Пловдив-област. По думите му предложенията за замени са направени от конкретните политически сили, които първоначално са излъчили вече заменените представители на секционните избирателни комисии.

„В община Карлово е променен съставът на секционната избирателна комисия в село Певците, като се касае за един член. В община Първомай са настъпили промени в секционните избирателни комисии в града, както и в селата Воден, Дълбок извор, Поройна и Виница. Заменени са 13 членове“, обясни Илиан Иванов. Той посочи, че в община Стамболийски е направена промяна в състава на секционната избирателна комисия в село Куртово Конаре, касаеща един член.

Илиан Иванов припомни, че при изпълнение на функциите си членовете на секционните избирателни кимисии не могат да носят отличителни знаци на партии, коалиции от партии и инициативни комитети, както и да провеждат предизборна агитация./Радио Фокус

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче