Секции

29 March 2024 13:48

Заради опасна сграда: Съдът в Карлово се мести в частен имот

На редовно заседание днес Комисията по управление на собствеността към Пленума на ВСС проведе среща с г-н Венелин Николов – собственик на частен имот във връзка с временно разрешаване на сградния проблем на Районен съд гр. Карлово.

Беше постигната договореност за сключване на договор за наемане на имота като бе възложено във възможно най-кратък срок дирекция „Управление на собствеността” да подготви необходимата документация. С цел осигуряване на зали за провеждане на съдебните заседания ще бъде изпратено писмо до Министерство на образованието и науката за безвъзмездно предоставяне право на ползване на кабинети от намиращия се в непосредствена близост Техникум по механотехника „Братя Евлоги и Христо Георгиеви”.

През изминалите десет дни Комисия „Управление на собствеността” предприе редица спешни, неотложни мерки във връзка с възникналата аварийна ситуация в сградата на Районен съд гр. Карлово, предизвикана от строителни дейности във връзка с изграждане на нова сграда за „Банка ДСК” ЕАД.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче