Секции

20 April 2024 00:05

Ревност довела до страшна трагедия в Казанлък

Убийство и самоубийство от ревност е една от версиите, по които работят криминалистите, разследващи смъртта на мъж и жена, чиито тела бяха открити тази сутрин в Казанлък пред гаражите на жилищен блок в кв. "Васил Левски".

Това стана ясно от думите на окръжния прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов. Във връзка със случая е образувано досъдебно производство по чл.115 от Наказателния кодекс срещу неизвестен извършител.

Сигналът за намерени тела на мъж и жена е подаден в РУП-Казанлък в 6.18 ч. тази сутрин. Единият от убитите е 50-годишен мъж, полицейски служител, а другото тяло е на жена - 47-годишна, с която той е съжителствал. Двамата имат 15-годишна дъщеря, потвърди Атанасов.

Криминалистите установяват, че са произведени повече от два изстрела, като се предполага, че мъжът убил жената и след това се е самоубил. Шест гилзи и служебния пистолет на полицай Драгомир Кирчев са намерили разследващите около телата на двамата.

В момента психолози от МВР-Стара Загора работят с родителите на убитата жена и детето.

На място пристигнаха началникът на казанлъшкото районно управление Стойчо Крачолов, началникът на ОДМВР Николай Кирков, окръжният прокурор Дичо Атанасов, криминалисти и съдебни медици./Дарик радио

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Доближиш едно добро до друго толкова плътно, че между тях да не остане ни най-малка междина – това наричам да се наслаждаваш на живота.


Марк Аврелий