Секции

27 April 2024 02:58

Три трупа край Пазарджик след поредната кървава драма на пътя

Водач на кола и двамата му спътници са загинали при кърваво меле на пътя Пазарджик - Пловдив, съобщиха за БЛИЦ читатели. От полицията в Пазарджик потвърдиха. Челен сблъсък с автобус е причината за тежката трагедия на пътя.

От полицията за БЛИЦ казаха, че трагедията е станала около 15:40 минути. Лекият автомобил "Опел" е навлязал в насрещното платно и се е блъснал челно в идващия насреща автобус. Все още не е установена самоличността нито на шофьорам който е загинал на място, нито на двамата му спътници, които също са мъртви.

В момента на място са пожарникари, които режат ламарините за да извадят телата, екипи на спешна помощ. Сблъсъкът е станал край пазарджишкото село Мало Конаре. Движението около мястото на катастрофата е отцепено. Пътуващите за Пловдив минават през обходен маршрут през село Мало Конаре, а тези, които отиват към Пазарджик, минават през обхода на село Говедаре./БЛИЦ

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Задачата на живота не е в това да бъдеш на страната на мнозинството, а в това да живееш съгласно вътрешни, създадени от самия теб закони.


Марк Аврелий