Секции

04 May 2024 06:41

Младоженец е един от загиналите в жестоката катастрофа на пътя за Пазарджик

Eдин от тримата младежи, които загинаха в жестоката катастрофа на пътя Пловдив-Пазарджик, съвсем наскоро се е оженил, пише „Пазарджишка Марица”. Момчето било трудолюбиво, имало спестени пари, с които си купило земя в Испания с намерение да строи къща. Съпругата му заминала да урежда нещата там дни преди фаталния инцидент. Момичето не подозирало, че ще се превърне в млада вдовица още в началото на брачния си живот.

В траур е и родното село на тримата млади мъже – Звъничево. За жителите му, които са около 1900, е огромна трагедия да изгубят така нелепо три млади живота. Тук-там по кафенетата се виждат хора с помръкнали лица. Не им се говори за инцидента. Още никой не е сигурен дори кои точно са другите двама загинали. Носят се различни слухове.

Припомняме, че вчера около 15,40 часа лек автомобил „Опел Корса” с трима души в купето се вряза челно с убийствена скорост в туристически автобус. От колата е останала само купчина ламарини. Пожарникарите часове наред се бориха с останките от возилото, за да извадят телата на жертвите./Вестник Марица

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче