Секции

29 April 2024 05:52

Областната дирекция на МВР въвежда допълнителна организация за издаване на лични документи за парламентарните избори

Областната дирекция на МВР в Пловдив въвежда допълнителна организация за издаване на лични документи за парламентарните избори. Това съобщи за Радио „Фокус“ – Пловдив говорителят на ОД на МВР. Звената на дирекция „Български документи за самоличност“ ще работят в дните от 21 до 25 март от 08:30 до 17:00 часа, а в изборния ден – до 19:00 часа. Основната цел е българските граждани, които нямат издадена лична карта или не притежават валидни документи, да имат възможност да упражнят правото си на глас.

На граждани, които вече са подали заявление за нова лична карта, ще бъде ускорено издаването й или ще бъде изготвено удостоверение за изгубен, откраднат, повреден, унищожен документ за самоличност или лична карта с изтекъл срок на валидност“, обясни говорителят. Той посочи, че при невъзможност да бъде издадена нова лична карта до края на работния ден на 24 март, по искане на гражданите ще бъде издавано необходимото им удостоверение, с което да гласуват./Радио Фокус

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Цялата истина минава през три етапа. Първо, смятана е за абсурд. Второ, тя е насила спирана. Трето, тя е приемана за очевидност.


Шопенхауер