Секции

19 April 2024 17:54

Цветанов в Хисаря: ГЕРБ гарантира европейското развитие на България(ВИДЕО)

Страната ни се намира на кръстопът, от който зависи бъдещето на България. От всички нас зависи дали ще се върнем назад в развитието си с управление на БСП или ще продължим да градим стабилна държава с ГЕРБ. Европейският път на България е с ГЕРБ. Подкрепете ни, за да направим стабилно правителство с четиригодишен мандат и да дадем реални решения за България.

Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на Хисаря. Той подчерта, че общините се нуждаят от европейската солидарност, но това е невъзможно да се случи при управление на БСП. „С номер 11 в бюлетината трябва да се противопоставим на популизма и да оборим лъжите. Наш дълг е да припомним каква е потенциалната заплаха от идването на БСП на власт, които оставиха държавата в катастрофално състояние само преди две години“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов призова демократично мислещите българи, които биха дали гласа си за по-малки партии, да гласуват прагматично в неделя. „Нашата обща цел е да спрем БСП да вземе властта. ГЕРБ гарантира сигурност, стабилност и по-високи доходи на базата на работеща икономика. Да не позволяваме хората да бъдат манипулирани, да бъдем обединени и да извоюваме 11-та изборна победа на ГЕРБ“, каза той.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ изтъкна пред присъстващите, че водачът на листата на ГЕРБ - Пловдив област ген. Константин Попов е доказан професионалист и истински българин. „Важно е кой ни води и аз съм уверен, че той е човекът, който ще извоюва поредната победа за ГЕРБ в Пловдив област“, заяви Цветанов. Той представи още кандидатите за народни представители Данка Зидарова – Люртова и Евелина Апостолова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче