Секции

25 April 2024 20:55

Реформаторите закриха кампанията на областта в Калояново

Разчитаме на вас, Калояново винаги е била една от най-сините общини в България. Очакваме добри резултати, защото добрите резултати ще докажат, че ние заслужаваме вашето доверие. Така приветства хората снощи в Калояново кандидатът за народен представител от област Пловдив Георги Пилев. Кандидатите за народни представители от "Реформаторския блок - Глас народен" за 17 МИР закриха предизборната си кампания в Калояново.

Гордея се, че съм начело на тази листа, каза в обръщението си водачът Божидар Лукарски. Пловдив-област заслужава тези хора - млади, добри професионалисти, които ще формират мнението на хората и ще работят за тях в парламента, каза още Божидар Лукарски, като отново акцентира върху качествата на кандидатите за народно доверие.

Запитан с кого Реформаторският блок ще направи коалиция Божидар Лукарски отговори - с БСП не можем, а ДПС не ги споменавам, въпреки, че те ще бъдат трета или четвърта политическа сила. Ще ми се да не правим с никого коалиция, но трябва да бъдем реалисти и искаме - не искаме - ГЕРБ е възможният вариант, да не кажа единственият, ако искаме да управляваме, добави водачът на листата.

Според Лукарски бидейки в опозиция не можеш да кажеш на избирателя какво правиш и не можеш да постигнеш нещата, които си заложил в програмата си. Но за да бъдеш в управлението трябва на първо място да влезеш в НС с повече депутати и да се съобразяваш с някакви реалности, които ти позволяват да влезеш в определен тип коалиция, добави той. Според него бъдещето е на коалициите, където трябва да отстъпиш малко, а на моменти да бъдеш по-настъпателен.

Божидар Лукарски призова за подкрепа за коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" с номер 21 в интегралната бюлетина на вота в неделя. Той бе категоричен, че само Блока, от така наречените десни политически сили, влиза в Народното събрание.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Музиката дава израз на онова, за което не могат да бъдат открити думи, но не може и да остане премълчано.


Виктор Юго