Секции

29 March 2024 12:31

Все още не е отпаднало ограничението за движение на моторни превозни средства над 3,5 тона в прохода Троян – Кърнаре

Все още не е отпаднало ограничението за движение на моторни превозни средства над 3,5 тона в прохода Троян – Кърнаре. Това съобщи за Радио „Фокус“ – Пловдив дежурен в Областно пътно управление – Пловдив. До 31 март е ограничено движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона по пътя Поповица-Болярци, заради лошо състояние на моста в село Поповица.

Остава забранено преминаването на всички моторни превозни средства по пътя Белица-Загражден-Давидково, в участъка от км 13 до км 18, поради разрушена настилка. Ограничено е и движението на камиони над12 тона по пътя Плодовитово-Първомай-Асеновград, заради влошено състояние на стоманен мост на река Марица. Остава опасността от свлачищна активност и падащи камъни по пътя Асеновград-Смолян, в района на селата Бачково и Нареченски бани, и по пътя Кричим-Михалково. Водачите трябва да шофират с повишено внимание и съобразена скорост в тези участъци.

Движението в град Пловдив е натоварено от сутринта. Източното платно на бул. „Руски” е затворено за движение на автомобили, в участъка от ул. „Гладстон“ до ул. „Преслав”. Заради строително-монтажни дейности до 30 април е затворено за движение и южното платно на бул. „Санкт Петербург”, в участъка от ул. „Лев Толстой“ до бул. „Освобождение“./Радио Фокус

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче