Секции

16 April 2024 22:40

Данка Люртова: Грижата за хората е мой приоритет

Свършеното като заместник – кмет и секретар на Областна управа отчете в интервю за Карлово ТВ кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ Пловдив област Данка Зидарова – Люртова. Тя акцентира и върху националния приоритет в програмата на ГЕРБ – образованието, върху сигурността на хората по селата, където ще има повече полицаи и денонощно видеонаблюдение, върху изграждането на ВиК мрежа там, където съоръженията са стари и амортизирали.

Данка Люртова е категорична, че най-големият работодател в Подбалкана – ВМЗ, трябва да остане държавно предприятие. С такъв статут трябва да се запази и Интендантско обслужване Калофер. Категорично кандидатът за народен представител изрази своята и на колегите си от ГЕРБ позиция паркът в Баня, който в момента се обновява и почиства, да остане общинска собственост.

За Люртова грижата за самодейните състави е личен приоритет, защото според нея любителското творчество запазва българщината, вековните традиции и идентичност на народа ни.

ГЕРБ е с номер 11 в интегралната бюлетина, преференцията за Данка Люртова е номер 3. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче