Секции

10 August 2020 10:50

Ето как учат децата на Карлово на търпение и толерантност(СНИМКИ)

25 март – Благовещение, е обявен за Ден на търпението. На необходимостта от разбирателство и търпение, на умението да изслушваме и да уважаваме мнението на другия, защото училището е мястото, където се изграждат основите на бъдещата реализация на всеки ученик и се формира качеството търпение в личността като гарант за устойчивостта на цялото общество, за устояване на предизвикателствата на времето. Най-атрактивните и най-оригиналните дейности ще бъдат изпратени до Министерството на образованието.

На 22 март от 13:10 часа всички ученици и учители от СУ "Христо Проданов" - Карлово излязоха в двора и за една минута се хванаха за ръце под наслов: „Протегни търпелива ръка на съученик“.

Други инициативи, които ще се проведат в училище СУ "Христо Проданов" - Карлово са: Учениците изработват знак и послание за деня на търпението; разпечатване флаери, които учениците от Детския парламент ще разпространят в града; Изложба в училището ни с изработените послания за търпението; Засаждане на дърво на търпението в двора на училището; Презентация на тема „25 март – Международен ден на търпението“, която целия ден ще бъде пусната на първия етаж.

Културен афиш
Изтегли си късметче