Секции

23 April 2024 17:17

Ужас в Иван Вазово: Шабан се опита да изнасили старица, хисарските ченгета го заловиха за час

36-годишният Левент Шабан от силистренското село Яребица е арестуван за по-малко от час от хисарските ченгета. Вчера привечер 81-годишната баба Иванка от Иван Вазово пасла козичките си в местност до селото. Неочаквано от храстите изскочил Шабан и през зъби заявил: „Бабо, искам секс”. Старицата се опитала да го удари с бастуна, извергът я повалил на земята, ударили няколко шамара, разкъсал й дрехите и бельото, но не успял да осъществи полов акт, разказаха за Карлово ТВ местни хора, потресени от случилото се.

Разследващи потвърдиха пред Карлово ТВ стряскащата информация. След като не получил желания секс, Шабан пак ударил бабата, задигнали мобилния телефон и избягал. Снощи около 22 часа старицата и близките и подали жалба в полицията. За по-малко от час опитни криминалисти от хисарската полиция заловили геронтофила. Той работи в Иван Вазово като пастир на местен животновъд.

Осъждан е два пъти за изнасилване. Баба Иванка е в стрес, Шабан е в ареста за 24 часа. Днес материалите по скандалния случай ще бъдат внесени в пловдивската прокуратура. Ще се иска постоянен арест за геронтофила.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче