Секции

11 July 2020 14:44

Полицейски патрули следят за движение с превишена скорост на територията на Пловдив и Карлово

Полицията в Пловдив и Карлово извършва засилени проверки за превишена скорост, за употреба на наркотици и алкохол зад волана, както и за неправоспособни водачи на пътя. Това каза за Радио „Фокус“ – Пловдив говорителят на Областната дирекция на МВР – Пловдив. По думите му полицейски екипи са позиционирани на възлови и проблемни места, както и на по-натоварени кръстовища. През целия ден ще се извършват проверки за спазване на ограничение на скоростта по път II-64 Пловдив-Карлово, на изхода за град Пловдив. Ще се следи за нарушения също по бул. „Освобождение“ и по ул. „Теофан Райнов“ в Карлово.

Полицията в Пловдив също осъществява специализирани операции по метода „широкообхватен контрол“ и следи за нарушения по Закона за движение по пътищата. Тази вечер от полунощ до 02:30 часа полицейски патрули ще бъдат позиционирани в района на пътен възел „Скобелева майка“. От 03:00 до 05:00 часа сутринта на 30 март ще се извършват засилени проверки на кръстовището на бул. „Цар Борис III Обединител“ с бул. „Марица“ – север в Пловдив./Радио Фокус

Днес Ви питаме:

Ще почивате ли през лятото на родното Черноморие?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Задачата на живота не е в това да бъдеш на страната на мнозинството, а в това да живееш съгласно вътрешни, създадени от самия теб закони.


Марк Аврелий