Секции

25 January 2021 02:59

Шести ден няма следа от изчезналия Радослав от Куртово

Шести ден близки и приятели се чудят къде е Радослав Ташев от Куртово. Полицията е обявила за издирване 46 – годишният мъж, претърсени са адреси на познати, разпитани са хора от селото, но до момента никой не е виждал Радослав. Разпитани са били и овчарите, които пасат стадата на поляните край Куртово, но следа няма.

Както първо Карлово ТВ съобщи, във вторник надвечер Радослав взел със себе си малка брадвичка, излязъл от дома си, но не казал на баща си къде отива.

Ташев има психично заболяване от 10 години, за него се грижи единствено баща му. Майката, която също има психични проблеми, ги е изоставила и живее на друго място. До момента Радослав не е изчезвал по подобен начин, не е правил опити за самоубийство. Бил агресивен, често вдигал скандали в дома си, лежал е в психодиспансера в Пловдив. От 10 дни не си е пил лекарствата и вероятно това е довело до агресията в последно време и до мистериозното му изчезване.

Днес Ви питаме:

Предпочитате ли био продуктите?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Щастието не е конкретна дестинация, а насока. Да си щастлив, означава да си в тази насока, която те кара да бъдеш щастлив.


Хорхе Букай