Секции

25 April 2024 20:49

Ужас край хисарско село: Ченгетата откриха оглозган череп и кости

На ужасяваща гледка се е натъкнал на 4 април тракторист от хисарското село Старосел. На нива, която орал с машината си, той е намерил закачени на дърво яке, торбичка с храна, в нея имало и малка брадвичка и други вещи. Пристигналите на място ченгета, обходили района и се натъкнали на оглозган от чакали и кучета човешки череп и разхвърляни на различни места останки от скелет. Гледката била ужасяваща.

Били извикани синовете на изчезналия през септември миналата година 80-годишен Куман Бъзев от Старосел. Синовете - близнаци разпознали вещите и дрехите на баща си. Разследващи потвърдиха информация на Карлово ТВ разказана от местни хора.

Запознати с трагичната история разказаха още пред репортера ни, че през септември дядото се скарал със съпругата си и тръшнал вратата с думите "Повече няма да ме видите, запомнете ме добре". Синовете подали сигнал в полицията и повече от 20 дни униформените издирвали изчезналия.

Все още не е ясно дали дядото се е самоубил, дали някой е посегнал на живота му или е претърпял инцидент и впоследствие е починал. Останките от трупа са откарани в съдебна медицина, където ще се направи аутопсия.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Всеки път, когато се почувстваш изгубен, си спомни за всеки, който някога те е обичал, за всяка сбъдната мечта, за всеки пълноценно изживян слънчев ден и след това си представи колко още такива спомени те чакат зад ъгъла.