Секции

25 April 2024 04:45

10 заловени при акция на ченгетата, сред тях е и пиян карловски шофьор

Десет нарушители са били заловени в рамките на проведена специализирана полицейска операция за безопасност на движението в неделя. Трима пловдивчани са засечени да шофират след употреба на алкохол. С 2,38 промила в Асеновград бил 50-годишен, в Карлово 36-годишен управлявал с 1,26 промила, а на Коматевско шосе 28-годишен - с 1,82 промила.

По време на осъществения пътен контрол са установени и четирима водачи на нерегистрирани по надлежния ред моторни превозни средства.

Двама местни жители на село Рогош, на 36 и 60 години, и 25-годишен от село Ведраре управлявали съответно мотоциклет, колесен трактор и мотопед без регистрационни табели. В Асеновград същото нарушение извършил 41-годишен шофьор на лек автомобил “Мерцедес”, а в Пловдив негов връстник с отнето свидетелство за правоуправление бил заловен с мотоциклет “Ямаха”.

Пак в областния град в срок на наложени административни наказания с лек автомобил “Хюндай” и лек автомобил “Форд” били хванати 33-годишен и 23-годишен.

Същия ден за хулиганска проява на пътя в полицията в Асеновград бил задържан 26-годишен моторист. На бул. “Цар Иван Асен ІІ” той преминал с мотоциклет “Сузуки”, грубо нарушавайки обществения ред и създавайки опасност за останалите участници в движението.

Ден по-рано дрогиран водач попаднал в ареста на Пето РУ – в жк “Тракия” 36-годишен бил седнал зад волана на лек автомобил “Фиат” под въздействието на наркотични вещества. Срещу всички извършители се водят бързи полицейски производства.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче