Секции

28 March 2024 15:06

14 кандидатки ще участват в конкурса-спектакъл Царица на розата – Карлово 2017 г.

Конкурсът-спектакъл Царица на розата – Карлово 2017 г. ще се проведе на 10-ти май от 19:00 часа в зрителната зала на НЧ “Васил Левски – 1861 г.”. Тази година 14 девойки ще вземат участие в него и ще се борят за титлата Царица на розата 2017 г. Повечето от момичетата са от община Карлово, а две от тях са представителки на град Сопот и град Стара Загора.

По пътя към титлата кандидатките ще бъдат ангажирани с посещението на различни културни и забавни мероприятия. Програмата на младите момичета започва с професионално фото и видео заснемане. След това ще последват посещения на Туристически комплекс “Старинно Карлово”, най-престижното предприятие, произвеждащо парфюмерия и козметика “Българска роза” АД, ресторант “Едно време”, Шато КОПСА и OPIUM day bar.

Участничките в конкурса ще придобият опит и знания, свързани с българските традиции и обичаи, съхранението и приложението на ароматната роза, както и за стила и поведението на официално събитие, нужен на всяка млада дама. Всички мероприятията, в които кандидатките участват, ще бъдат професионално заснемани от фотограф, оператор и телевизионен екип.

Целта на тези предварително организирани срещи е момичетата да се опознаят, да придобият самоувереност и опит, да прекарат заедно много незабравими мигове, да се забавляват, за да бъдат подготвени напълно за предстоящия конкурс.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче