Секции

16 April 2024 18:53

Започна изкърпването на дупките в община Карлово

Консорциум „Чистота Карлово”, извършваща сметосъбиране и почистване в община Карлово, през празничните дни ще работи по график без почивка в петък и понеделник . Ще бъде организирано почистването на цялата община. Днес се извършва косене на зелените площи в парк „Водопад”, а през следващите дни ще се извърши косене на прилежащите части в храм „Св.Николай” и храм „Св.Богородица” Карлово.

Община Карлово вече разполага със собствена автовишка, и се извършва подмяна на осветителните тела. Работи се в селата Богдан, Горни Домлян и Слатина.

Община Карлово започна да изпълнява възстановяване /изкърпване/ на пътни настилки по текущ ремонт и поддържането на участъците от републиканските пътища в границите на населените места:

- І-6 - ул. „Ген. Карцов” и бул. „Освобождение” в град Карлово;

- ІІІ–607 - ул. „Юмрукчал” в град Калофер, който е основен път за туристи и гости на града по маршрути: мъжки манастир, местноста „Паниците” и екопътека към Райското пръскало и хижа „Рай”.

Гражданите могат да подават сигнали за нередности през почивните дни на телефони – 0335/54 555 и 0896 686 704 - оперативни дежурни при община Карлово.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче