Секции

06 May 2024 16:11

Претендентките за Царица на Розата - Карлово 2017 посетиха “Старинно Карлово” и „Българска Роза“ АД

Претендентките за Царица на Розата-Карлово 2017 посетиха Туристически комплекс “Старинно Карлово” и най-престижното предприятие, произвеждащо парфюмерия и козметика „Българска Роза“ АД . Денят на момичетата започна с вълнуваща и професионална фотосесия както и видеозаснемане.

Девойките посетиха първо една от емблематичните възрожденски къщи в красивия комплекс “Старинно Карлово” – „Бухаловия хан“. Момичетата, придружавани от аниматори, направиха културно-туристическа обиколка, която включваше къщите „Райно Попович“, „Белият двор“ и “Патевата къща” - в която господарката е карловската маслодайна Роза.

След тази обиколка се отправиха към „Българска роза“ АД, където продължиха да изучават културата и предназначенията на българската маслодайна Роза.

Те бяха посрещнати изключително гостоприемно от търговския директор на предприятието Борислав Чернаев и неговия екип, които чрез изнесена беседа, обогатиха знанията на момичетата за „Царицата на цветята - Розата“. Широкото й предназначение и разпространение в козметичната, хранително-вкусовата и парфюмерийната промишленост удивиха момичетата. Те имаха възможността да се доближат и да дегустират много от козметичните продукти на „Българска Роза“АД и да се докоснат до същината на обработване на Розата.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче